Overhauling

Overhauling ofwel revisie is veel voorkomend in veel bedrijfstakken. Meestal is deze beslissing gebaseerd op kosten-analyse en/of reeds aanwezige voorraad en daarbij ook de aanwezige technische kennis binnen het bedrijf.

Wij kunnen naast adviseren mbt. revisie en of dit verstandig is, ook daadwerkelijk op de werkvloer revisies uitvoeren. Wij doet dit geheel merkneutraal, maar wel met de kennis die we opgedaan hebben bij heel veel merken, waardoor er interessante inzichten kunnen ontstaan.


 


 

Zoals al aangegeven wordt een beslissing meestal genomen op basis van 3 punten: Financieën, voorraad en technische kennis. Zeker dat laatste punt is grotendeels gebaseerd op de jarenlange ervaring binnen het bedrijf met juist dat éne merk of model. Hierdoor is de kans groot dat men in een bepaalde richting is gaan en blijven denken gebaseerd op hun jarenlange ervaringen en diepgaande kennis over de specifieke machines en onderdelen. 

Misschien is het interessant om door ons een scan te laten maken en ook een analyse voor welke onderdelen of machines het rendabel is om revisies uit te voeren of dat er in de huidige markt en ontwikkelingen, betere opties zijn die op korte en/of lange duur op financieel gebied en qua continuiteit u een groter voordeel op gaan leveren.


Wenst u meer informatie neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem Contact Op

Print article